Προέλευση του Cordyceps. Ο Cordyceps είναι ένα γένος μανιταριών και ανήκει στο γένος Ophiocordyceps. Το όνομα Cordyceps προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει ρόπαλο. Στα λατινικά σημαίνει κεφάλι. Αυτό το μανιτάρι είναι παρασιτικό και αναπτύσσεται σε έναν ξενιστή. Οι ξενιστές του Cordyceps είναι έντομα και αρθρόποδα. Στην Κίνα, ο Cordyceps είναι ένα παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο μανιτάρι που αναπτύσσεται σε υψόμετρα από 3000 έως 5000 μέτρα στις οροσειρές του Θιβέτ και της Κίνας. Ο Cordyceps, από τον οποίο παρασκευάζεται αυτή η σκόνη, καλλιεργείται σε υποστρώματα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούνται έντομα ως ξενιστές. Η σκόνη είναι γεμάτη με απαραίτητα αμινοξέα και διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Cordyceps. Ο Cordyceps χρησιμοποιείται συχνά από αθλητές για την προώθηση της αντοχής.
Ποιότητα: για τρόφιμα / φάρμακα
Φορέας: κανένας
Επιστημονική Ονομασία: Κυανοκοβαλαμίνη
Η βιταμίνη B12, γνωστή και ως κοβαλαμίνη, είναι μια ζωτικής σημασίας βιταμίνη.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινιά
ΒΙΟ Μύρτιλο
ΒΙΟ Σπαθόχορτο
ΒΙΟ Τζίντζερ
ΒΙΟ Καλυμμένος φύκος
ΒΙΟ Κουρκουμάς
ΒΙΟ Ταραξάκος
ΒΙΟ Μάιτακε
ΒΙΟ Γαϊδουράγκαθο
ΒΙΟ Μάτσα
Καρότο (Daucus carota): Το βιολογικό καροτένιο σε σκόνη από την VehGro παράγεται με την αποξήρανση φρέσκιας καροτένιας σάρκας και την επακόλουθη άλεση σε σκόνη. Η σκόνη καρότου δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και πολύ υγιεινή. Οι ρίζες ανήκουν στην οικογένεια των κονδύλων. Είναι πλούσιες σε βήτα-καροτένιο, τις βιταμίνες A και B. Το βήτα-καροτένιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: βότανο
Εκχυλιστικό: νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Hordeum vulgare Linn
Το χόρτο κριθαριού, το νεαρό πράσινο του φυτού κριθαριού, συχνά επαινείται ως σούπερ τροφή και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως χλωροφύλλη, βιταμίνες και μέταλλα. Καταναλώνεται με τη μορφή σκόνης ή συμπληρωμάτων και μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της γενικής ευημερίας.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
Σκόνη Κανέλας Κεϋλάνης CUA φυτευτικός βραχίονας
Η κανέλα (cinnamomum verum) είναι ένα μπαχαρικό που αποτελείται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του δέντρου κανέλας. Η κανέλα χρησιμοποιείται συνήθως στη δυτική κουζίνα ως καρύκευμα σε γλυκά πιάτα. Η κανέλα προέρχεται από τροπικές χώρες. Ο θάμνος κλαδεύεται δύο έως τρεις φορές το χρόνο. Η σκόνη κανέλας Κεϋλάνης είναι λεπτή, ζεστή και ευχάριστη.
Ποιότητα: μόνο για συμπληρώματα διατροφής
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φρούτο
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Myrciaria dubia
Το καμού καμού είναι ένα τροπικό φρούτο που είναι εγγενές στα τροπικά δάση της λεκάνης του Αμαζονίου και εκτιμάται για την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C. Χρησιμοποιείται συχνά με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύλλο
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη/κανένας
Επιστημονικό όνομα: Moringa oleifera Lam.
Η Moringa είναι ένα πολυδιάστατο superfood που προέρχεται από τα φύλλα του δέντρου Moringa και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Είναι γνωστή για τα πιθανά οφέλη της για την υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροφύλλη
Αγρο-σχάκταλμ
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ashwagandha
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
BIO Chaga
BIO Χλωρέλλα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φλοιός
Απο extracting agent: νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Όνομα: Σαλίξ άλμπα λ.
Ο φλοιός ιτιάς παραδοσιακά εκτιμάται για τις πιθανές αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Περιέχει σαλικίνη, μια ένωση που μπορεί να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με την ασπιρίνη.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ακερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
ΒΙΟ Μύρτιλο
ΒΙΟ Σπικνάρδος
ΒΙΟ Τζίντζερ
Κύμινο (Cuminum cyminum)
Ο σπόρος κύμινου είναι νόστιμος σε μεξικάνικα ή ινδικά πιάτα. Δίνει επίσης μια επιπλέον γεύση σε πιάτα για τη σχάρα ή το μπάρμπεκιου. Αφήστε το κάρυ, τα στιφάδο, το τσίλι, το κουσκούς ή το αρνί να γίνουν νόστιμα με σπόρους κύμινου. Το κύμινο είναι γνωστό ως συστατικό στο τυρί κύμινου, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε μεσογειακά, ασιατικά και αραβικά πιάτα. Ο αλεσμένος σπόρος κύμινου είναι επίσης γνωστός ως djinten. Αλλά αυτό αφορά την ολόκληρη ποικιλία.
Μαύρη σταφίδα σκόνη εκχύλισμα 25% Ανθοκυανίνες; Μαύρη σταφίδα σκόνη εκχύλισμα 4:1; Μαύρη σταφίδα υδατοδιαλυτή σκόνη εκχύλισμα 4:1; Μαύρη σταφίδα σκόνη εκχύλισμα 5:1
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φρούτο
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Ribes nigrum L
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύλλη
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασολιά
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιόκαρδο
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικο μαντελέρι
Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος παράγεται μέσω συγκέντρωσης και καθαρισμού του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC).
Η WPI αποτελείται τουλάχιστον κατά 85% από πρωτεΐνες και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη (λιγότερο από 1%), γεγονός που μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Επιπλέον, το προϊόν έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υπολείμματα νατρίου και χαμηλά ποσοστά λιπιδίων.
Οι απομονωμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος χαρακτηρίζονται από ουδέτερη γεύση, υψηλή διαλυτότητα και γρήγορη πέψη και χάρη σε αυτό είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε αθλητικά ποτά και διατροφή. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα το καθιστά τέλειο συστατικό για τις κρέμες.
Υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες ιδιότητες της WPI που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
- Ικανότητα να χτυπά και να αφρίζει
- Ικανότητα πήξης
- Ικανότητα γαλακτωματοποίησης
Beta vulgaris: Το Πούδρα Παντζαριού Basic BIO από την VehGro προσφέρει μια όμορφη κόκκινη ή ροζ απόχρωση σε κέικ, cupcakes, τηγανίτες, σάλτσες, σούπες, ντιπ και άλλες παρασκευές. Αυτή η πούδρα παντζαριού προσθέτει μια απαλή, γλυκιά αίσθηση, χωρίς να κυριαρχεί σε άλλες γεύσεις. Η πούδρα παντζαριού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φυσική χρωστική σε σαπούνια και καλλυντικά.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φρούτο
Παράγοντας εξαγωγής: Αλκοόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Phoenix dactylifera L.
Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυσική γλυκύτητα και καλή πηγή ινών, βιταμινών (ιδιαίτερα βιταμινών του συμπλέγματος B), μετάλλων όπως το κάλιο και το σίδηρο, καθώς και αντιοξειδωτικών.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Άλογο πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
ΒΙΟ Μύρτιλο
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φύλλο
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Murraya koenigii L
Τα φύλλα κάρυ εκτιμώνται λόγω των πιθανών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων τους.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγκάθι
Αγκάθι-Σαχτελχάιμ
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Αλαντ
Άλφα-Λιποϊκό Οξύ
Αμλά
Αρτισοκιά
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα Γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο Μπερκε
ΒΙΟ Βραζιλιάνικο Μαντελέγκερλιγκ
Προέλευση
Η γκουαράνα είναι ο ξηρός καρπός ενός φυτού που αναπτύσσεται στη Βραζιλία. Εκεί, η γκουαράνα χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα ενέργειας και ενσωματώνεται σε αναψυκτικά. Ο καρπός περιέχει υψηλότερη περιεκτικότητα καφεΐνης από τον καφέ.
Σήμερα, η γκουαράνα παραμένει ένα βασικό στοιχείο της διατροφής σε όλη τη Βραζιλία, όπου θεωρείται το εθνικό ποτό της χώρας. Με τη crescente ζήτηση από το εξωτερικό τις τελευταίες δεκαετίες, η γκουαράνα έχει εξελιχθεί σε μια ιδανική καλλιέργεια για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών στην περιοχή του Αμαζονίου.
Το Τσουκνίδι
Όλοι πιθανότατα έχουν τσιμπηθεί από τσουκνίδες. Τσιμπάει τόσο άσχημα που οι τσουκνίδες συχνά αποκαλούνται ζιζάνια. Αλλά το φυτό έχει και μια άλλη πλευρά. Μπορείτε να το φάτε! Το μαγειρεμένο τσουκνίδι έχει γεύση που θυμίζει σπανάκι και αγγούρι.
Υγιεινές ιδιότητες Σκόνη τσουκνίδας και εφαρμογές
Η τσουκνίδα περιέχει πολλές διαφορετικές υγιεινές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων της βιταμίνης C και διαφόρων βιταμινών B, βιταμίνης E και K. Ορυκτά, ειδικά σίδηρο, πυρίτιο και ασβέστιο. Είναι επίσης μια σημαντική πηγή χλωροφύλλης. Η τσουκνίδα περιέχει επίσης τανίνες, πρωτεΐνες, φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικά), βλέννα και ίνες. Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται σε συνταγές για πολέντα, πέστο, πουρέ, σούπα τσουκνίδας ή ως βότανο τσάι. Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται επίσης ως ενεργή φυσική ουσία σε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: σπόροι
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Juglans nigra L.
Οι μαύροι καρύδες περιέχουν βιοδραστικές ενώσεις όπως η ζουγλόνη και το ελλαγικό οξύ, οι οποίες μπορεί να έχουν αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Λευκό φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
ΒΙΟ Μύρτιλο
ΒΙΟ Σπικάντα
Ροσμαρινικό οξύ 90% από εκχύλισμα σκόνης ροσμαρινού; κομμένα φύλλα ροσμαρινού
για τρόφιμα, περιορισμένη χρήση
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύλλο
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Rosemarinus officinalis, συν. Salvia rosmarinus
Ο ροσμαρίνος περιέχει αιθέρια έλαια όπως το ροσμαρινικό οξύ και το καρνοσικό οξύ, που έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και άλλες βιοδραστικές ενώσεις.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύλλη
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιχόκη
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ φύλλο σημύδας
ΒΙΟ βραζιλιάνικο μαντελέγκο
ΒΙΟ τσουκνίδα
Η διαδικασία παραγωγής σκόνης αυγού ξεκινά με φρέσκα αυγά που περνούν από διάφορες προηγμένες μηχανές. Αφού αφαιρεθούν τα κελύφη των αυγών, το μείγμα φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε δεξαμενές αποθήκευσης στους περίπου 4 βαθμούς, στη συνέχεια τα αυγά παστεριώνονται και ξηραίνονται με ψεκασμό σε λεπτή στρώση. Το τελικό προϊόν παρουσιάζεται σε ξηρή και σκόνη μορφή. Το προϊόν συχνά αναφέρεται ως «σκόνη αυγού», «ξηρό αυγό» ή «ξηρή σκόνη αυγού».
Περιέχει περίπου 30 έως 37% πρωτεΐνες. Το χρώμα κυμαίνεται από ανοιχτό κίτρινο έως σκούρο κίτρινο. Το προϊόν που προσφέρει η Foodcom είναι απαλλαγμένο από ΓΤΟ.
Η Σκόνη Γλυκού Ορού Γάλακτος (SWP) παράγεται με την ξήρανση του Συμπυκνώματος Γλυκού Ορού Γάλακτος - ενός παραπροϊόντος της παραγωγής σκληρού τυριού. Η Foodcom προσφέρει SWP που έχει υποβληθεί σε διαδικασία ψεκαστικής ξήρανσης για να εξασφαλίσει καλή ροή. Η Foodcom προσφέρει επίσης Σκόνη Γλυκού Ορού Γάλακτος σε ποιότητα ζωοτροφών, της οποίας η ποιότητα επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό GMP +.
Η σκόνη τυρογάλακτος είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και έχει εξαιρετικές ιδιότητες καστανίσματος. Αυτό το προϊόν είναι ευρέως διαδεδομένο και προορίζεται για χρήση στους εξής τομείς:
- Στη βιομηχανία γάλακτος κατά την παραγωγή: αλειμμάτων, προϊόντων ξινής κρέμας, προϊόντων τυροκομείου και τυριού cottage, γιαουρτιού, παγωτού, συμπυκνωμένου γάλακτος, λιωμένου τυριού, ποτών,
- Στη βιομηχανία ζωοτροφών για την παραγωγή: ζωοτροφών για εκτρεφόμενα ζώα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής υποκατάστατων γάλακτος,
- Στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος κατά την παραγωγή
Geschichte und Herkunft: Lucuma wurde als das "Gold der Inkas" bezeichnet. Lucuma wird im peruanischen Hochland seit 200 n. Chr. angebaut, als die Menschen die karamell-süße Frucht entdeckten. In Peru sind 26 Dörfer nach dieser beliebten Frucht benannt. Der Lucumabaum wächst am besten in einer Höhe zwischen 450 und 1000 Metern. Der Baum verträgt Trockenheit gut, aber keinen Frost. Für die Fruchtbildung ist eine hohe Luftfeuchtigkeit erforderlich. Lucumabäume tragen erst nach 5 Jahren Früchte und jeder Baum produziert bis zu 500 Früchte pro Jahr. Die Früchte sind gelb-braun und können bis zu einem Kilo wiegen. Verarbeitung zu Lucuma-Pulver: Der Lucuma-Baum trägt das ganze Jahr über Früchte, aber die Haupternte findet im Frühjahr zwischen Januar und April statt. Wenn die Früchte vom Lucumabaum fallen, sind sie noch nicht reif und das Fruchtfleisch ist zu hart, um essbar zu sein. Die Früchte müssen unter Heu gelagert werden.
Σκόνη Σπιρουλίνας 50% Φυκοκυανίνη
επιστ. Όνομα: Arthrospira Platensis
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύκι
Μέσο εξαγωγής: νερό
Φορέας: κανένας
Η σπιρουλίνα είναι ένα μπλε-πράσινο μικροφύκι που γιορτάζεται ως superfood λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Χρησιμοποιείται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής και σε vegan διατροφικά προγράμματα και μπορεί να προσφέρει πιθανά οφέλη για την υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύκι
Αγρο-Σαχτελχάιμ
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Αλαντ
Άλφα-Λιποϊκό Οξύ
Άμλα
Αρτιχόκη
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα Γλυκάνη
BIO Φύλλο Μπερικιού
BIO Βραζιλιάνικος Μαντελέγκερλιγκ
Χλωρέλλα Σκόνη Βιολογική
Χλωρέλλα σκόνη: τι είναι ακριβώς; Είναι η σκόνη από το φύκι χλωρέλλα, ένα μονοκύτταρο ‘μικρό φύκι’ που είναι ήδη δύο δισεκατομμυρίων ετών. Σε δύο δισεκατομμύρια χρόνια, το φύκι δεν έχει αλλάξει σε μορφή ή σύνθεση. Το φύκι χλωρέλλα αναπτύσσεται σε γλυκό νερό και σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Η χλωρέλλα είναι μια ελληνική λέξη, που προέρχεται από το Chloros, που σημαίνει πράσινο-κίτρινο.
Στη χλωρέλλα περιέχονται μεταξύ άλλων αμέτρητες πρωτεΐνες και ίνες, αλλά και μέταλλα όπως το κάλιο και το σίδηρο. Με λίγα λόγια: όλα τα δομικά στοιχεία που χρειάζεται ο άνθρωπος…
Ποιότητα: μόνο για NEM
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φύλλο
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Olea Europaea L
Οι ελιές είναι πλούσιες σε υγιή λιπαρά, ειδικά μονοακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το ελαικό οξύ, καθώς και σε αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε και οι πολυφαινόλες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Φύκι πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύκια
Παράγοντας εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Saccharina latissima
Το ζαχαροφύκι, γνωστό και ως φύκι, είναι ένα θαλάσσιο φυτό πλούσιο σε ιώδιο και μέταλλα. Η κατανάλωση ζαχαροφύκι μπορεί να είναι μια καλή πηγή θρεπτικών συστατικών όπως σίδηρος και βιταμίνη Κ.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φλούδα
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Citrus limon (L.) Burm. F
Η λεμονιά είναι ένα όξινο εσπεριδοειδές φρούτο, το οποίο εκτιμάται για τη δροσιστική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροφύρα
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ashwagandha
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
Τι ακριβώς είναι ο κουρκουμάς;
Ο κουρκουμάς είναι ένα φυτό της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας, που ανήκει στην οικογένεια των τζίντζερ. Ο κουρκουμάς ή κουρκούμη (curcuma longa) προέρχεται από τη ρίζα του φυτού. Ως μπαχαρικό, ο κουρκουμάς έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση και είναι ψηλά στη λίστα των superfoods. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ο κουρκουμάς περιέχει ένα αιθέριο έλαιο που αποτελείται κυρίως από τα λεγόμενα 'σεσκιτερπένια'. Οι διάφοροι τύποι 'σεσκιτερπενίων' έχουν πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα μας.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: καρποφόρο σώμα
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Lentinus edodes
Τα μανιτάρια Shiitake χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική για τις πιθανές ανοσοενισχυτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Chaga
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Κέιλ
ΒΙΟ Ροδακινιά
ΒΙΟ Μύρτιλο
ΒΙΟ Σπαθόχορτο
ΒΙΟ Τζίντζερ
ΒΙΟ Καλυμμένο φύκι
ΒΙΟ Κουρκουμάς
Το Δέντρο Γκότζι
Το Δέντρο Γκότζι είναι ένας θάμνος/δέντρο πάνω στο οποίο αναπτύσσεται το μούρο γκότζι και είναι εγγενές στην Κίνα. Αυτό το δέντρο εισήχθη στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Οι μακριές καμπύλες κλαδιά έχουν αγκάθια. Τα φύλλα είναι γκρι-πράσινα και τα λουλούδια μωβ. Τα μούρα είναι περίπου 2 εκ. μακριά και έχουν πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα. Πριν αποξηρανθούν, είναι ζουμερά και σπάζουν γρήγορα.
Το δέντρο γκότζι μπορεί να αντέξει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, που κυμαίνονται μεταξύ -26℃ το χειμώνα και 40℃ το καλοκαίρι. Μετά από μια περίοδο ανάπτυξης 2 ετών, παράγονται τα πρώτα μούρα. Τα μούρα γκότζι καλλιεργούνται σε φυτεία κατά μήκος του ποταμού Κίτρινου στην Κίνα. Σε αυτή την περιοχή φυτεύονται 3000 δέντρα ανά εκτάριο, όπου αναπτύσσονται σε πλάτος. Τα δέντρα φτάνουν περίπου 1 μέτρο ύψος και παράγουν 1 κιλό μούρα γκότζι ανά εποχή.
Επεξεργασία σε σκόνη κατάψυξης
Η οργανική σκόνη μας παρασκευάζεται από μούρα γκότζι, που καλλιεργούνται στο οροπέδιο Κινχάι-Τιβέτ στη νοτιοδυτική Κίνα. Αναφερόμενη ως η 'οροφή του κόσμου', η περιοχή των 2,3 εκατομμυρίων τ.χλμ. έχει μια ...